NETWERKBIJEENKOMST DONDERDAG 14 DECEMBER

DE KRACHT VAN KENNIS DELEN

Niemand heeft ooit gezegd dat je het alleen moet doen. Bij onze “Durf te vragen” sessies geloven we sterk in de kracht van gemeenschap en ondersteuning. Of je nu aan het begin van je carrière staat of een doorgewinterde professional bent, iedereen heeft wel eens vragen. Verbreed je netwerk en maak contact met gelijkgestemde individuen die jouw visie delen. Samen bereiken we meer!

Heb je ooit zo'n moment gehad waarop je dacht: "Hoe pak ik dit aan?" of "Ik zou zo graag advies willen van gelijkgestemde ondernemers?" Dan hebben wij iets speciaals voor jou!


🎉 Donderdag 14 december is Durf te Vragen Avond!🎉

Een gelegenheid waarop we samenkomen, niet alleen als ondernemers, maar als een bruisende community van vrouwen die elkaar willen ondersteunen, inspireren en motiveren.


Waarom deelnemen aan Durf te Vragen?
🚀 Krijg antwoorden op jouw ondernemersvragen.
💬 Deel ervaringen en ontmoet geweldige vrouwen in hetzelfde schuitje.
🌈Laat je inspireren door de kracht van gedeelde kennis en connecties.


Hoe werkt het?
👭We komen samen in een ontspannen setting waar je vrijuit vragen kunt stellen en inzichten kunt delen. Het is een avond waarop geen vraag te groot of te klein is, en waar we van elkaar kunnen leren.


Wacht niet langer!

Dit is jouw kans om die brandende vraag te stellen, hulp te vragen, of gewoon deel uit te maken van een geweldige groep vrouwen die elkaar steunt.


Meld je nu aan voor Durf te Vragen op donderdagavond!

We kunnen niet wachten om samen te groeien.

De netwerkbijeenkomst is op

Donderdag 14 december

bij Ter Zake Het Ondernemershuis

van 18:30 - 21:00 uur

ZOETERMEERSE ZAKENVOUWEN

© Copyright 2023 Stichting Zoetermeerse Zakenvrouwen - Algemene Voorwaarden